ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Благодарение на уникалното си местоположение и близост до културно-исторически обекти The Cliff Ви предлага не само първокласни условия за отмора и празнуване, но и разнообразни възможности за забавления. Възможностите да зарадвате себе си и Вашите гости са многобройни! Само ги пожелайте!

В близост до комплекса ще откриете неподозирани възможности за забавления и запомнящи се приключения!

Поемете на изследователки поход към близките археологически комплекси Несебър и Созопол, непременно се отбийте в избата за дегустация на вино или продължете на север към белия град - Балчик. Можете да се отправите към двайсеткилометровата плажна ивица в близост до комплекса, за да се отпуснете на златистия пясък; да се качите на яхта, да се гмурнете за подводен риболов, да пояздите по плажа.

Недалеч от комплекса, в близкия курорта Слънчев бряг, ще откриете казина и игрални зали, кино, клубове, условия за лов и риболов, за гмуркане и водни ски. Изборът за забавления в региона е наистина богат!

За повече информация, моля свържете се с нас на Рецепцията или чрез имейл.

Мястото да си кажете ''ДА!''

Сватбата е сред най-съкровените събития в живота на всеки. Затова тя заслужава своя неповторим блясък, очарование и много красота. За да Ви помогнем да имате всичко това, в The Cliff не само ще Ви посрещнем в елегантна, удобна и красива обстановна, но можем да се погрижим за всеки детайл по подготовката и провежането на вашето събитие – от размяната на брачните клетви - до преживяването на най-прекрасния меден месец. Ще се радваме да ви помогнем при:

  • избора на подходящо място за церемонията и празненството – на закрито в красивия салон на основния ресторант и централното фоайе или на открито – на терасата на рестората, в градините до каскадните басейни или при откритите барове;
  • създаване на тематична концепция на събитието;
  • планиране на настаняването и обслужването;
  • композиране на декорацията и съставяне на дизайн за сватбените елементи;
  • създаване и координация на артистична програма;
  • посрещането, комуникацията с гостите и много други;

Свържете се с нашия мениджър събития за да направим вашия специален ден незабравим.

Дигиталният номад във ВАС

Ако сте част от непрекъснато развиващата се творческа общност от културата на Digital Nomad или планирате да организирате фирменото си бягство от голямия град, тиймбилдинг, специална конференция, The Cliff може да предложи идеалното място за вашите нужди.

Можем да предложим три напълно оборудвани конферентни зали с най-голям капацитет до 120 гости.

Просторният ''Zen'' лоби бар и открития ни лаундж, както и големите и просторни тераси на някои от студиата са също толкова подходящи за неформални срещи и работа в мрежата. За да осигурим комфорта на своите гости и посетители, хотелът предлага и напълно оборудван бизнес център с достъп до копирни машини, скенери и факс.