KУЛИНАРИЯ

Елегантната обстановка и отличната кухня имат основен принос за изискания облик на The Cliff. Нашите майстор готвачи и обслужващ персонал влагат особено внимание и страст за да Ви предложат неизчерпаемо богатство от аромати, вкусове и гледки.

Насладете се на разнообразни ястия от средиземноморската и европейската кухня, на подбраните вина и екзотични коктейли, като предпочетете основния ресторант или някои от откритите и закрити барове в комплекса.

THE SIGNATURE
RESTAURANT

Основният ресторант Signature ще Ви посрещне в просторен салон с бели мебели в овал и пъстроцветни стъклени полилеи. Ще Ви разкрие опияняваща гледка към морето,. Ще Ви съблазни с безупречно меню с напитки и ястия от средиземноморската и европейската хухня.

В ресторанта могат да бъдат удобно настанени едновременно 160 гостa – 120 във вътрешния салон и 40 на терасата. За специлани събития могат да се подредят кръгли , правоъгълни или коктейлни маси и да се избере сред различни типове обслужване.

БАР &
БАСЕЙН

Барът до басейна е своеобразен остров, обгърнат от една страна от морския хоризонт и от каскадните басейни от друга. Елате по парео за следобеден коктейл или се впуснете в среднощна фиеста с вълнуващи гости и приятели. Във всеки случай усещането ще бъде неописуемо приятно!

Барът има 10 места. Около него са разположени маси с места за още 20 души. За специални събития броят, видът и разположението им може да бъдат променени в съответствие с концепцията на събитието.

’ZEN’’ ЛОБИ БАР &
ТЕРАСА

Zen барът при лобито предлага екзотична мароканска обстановка с пъстри възглавници и медни лампи със стотици стъклени фасети. Може да се настаните в закритата или откритата част на бара с общо 20 места, за да изпиете сутрешното си кафе или вечерното си питие. В Zen Bar ще се чувствате комфортно през всеки момент от деня!