Hotel

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Разположен между Варна и Бургас в град Обзор -това е място, където се събират морето и планината известно със своите девствени плажове и древна култура. Само на 20 минути път с кола до курорта Слънчев бряг или град Несебър който е в списъка на ЮНЕСКО.

ИСТОРИЯ

Обзор е едно от най-древните селища по българското черноморие с история на повече от 3000 години. През вековете траки, гърци, римляни, византийци, савойци и османци са оставили следите си по тези земи. Само една кратка разходка от The Cliff до Обзор ще ви отведе до останките на римската крепост от 1 век пр.н.е., когато Обзор е носил името Theopolis (Градът на Бога).

ДИЗАЙН

Простор и панорамни гледки са основните вдъхновения за създателите на The Cliff, отразени във всяка стая и всеки малък детайл. Хотелът улавя идеалния баланс между спокойна плажна къща и хармоничен съвременен стил. Средиземноморска архитектура и арабска мистика се съчетават със съвременни детайли, и преминават в светли пространства наситени с меки тонове, тъмни дървени мебели, столове с памучен текстил и тиково обзавеждане.